juliol 01 2012 0comment

Aracorte i l’entorn de les muralles Romanes de Saragossa.

Aracorte treballa en la remodelació de les muralles romanes de la ciutat de Saragossa.

 

corte de los arcos de las murallas romanas de Zaragoza
El primer pas consistirà en retirar els tres arcs més petits, amb forma de pòrtic, per a això es seccionarà en primer lloc la biga superior amb fil de diamant. Un cop seccionada, una grua retirarà la biga i es procedirà a eliminar les columnes.
Un cop finalitzada aquesta fase, el següent pas serà retirar l’arc més gran.
Els quatre arcs, realitzats per l’arquitecte Juan Martín Trenor, són en el seu conjunt part de l’obra Al·legoria de la Porta de la Pau. Estan fabricats en maó i marbre blanc i simbolitzen les quatre cultures protagonistes de la història de Saragossa

 

aracorte

Escribe o contesta un comentario