abril 15 2013 0comment

Bauma 2013 Munich: Fira de Maquinària de construcció, Alemanya

Del 15 al 21 abril 2013 va tenir lloc la fira Bauma (Munic), i com no Aracorte va ser present per fer-se ressò de les últimes novetats en maquinària de construcció en una de les fires més importants del sector de la maquinària i construcció.
I com no, no ens vam poder resistir a comprar aquesta preciositat de màquina i afegir-la a la col·lecció de Aracorte, us deixem aquesta fotografia amb la Minnich A-1C.

Bauma 2013 disposa de més de mig milió de metres quadrats d’espai d’exposició, per la qual cosa és, amb molt, la més gran i sens dubte la més impressionant exposició mai celebrada. Cap altre esdeveniment de la indústria ofereix una gamma més àmplia de productes i serveis. Cap altra exposició és més internacional. Aquí és on tots els principals fabricants del mercat i els principals actors estan representats. Aquí és on es presenten innovacions en tots els sectors relacionats amb el sector de la construcció i la mineria.

aracorte

Escribe o contesta un comentario